Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
moonwolf

Én és a zene

moonwolf0210 · 5 hónapja
A velem egykorúaknak már nem igazán preferál a rock, én mégis inkább a rockban fedezem fel magam. Semmi problémám a mostani zenékkel és azok közül is rengeteket hallgatok/szeretek. De a velem egykorúak kifejezetten elutasítják a rockot, tisztelet a kivételnek! Sokan lenéztek hogy rockot hallgatok, mégis mi a jó abban, de rengeteg olyan szám van ami kifejezi az érzéseimet, és amelyek igenis dallamosak, ritmusosak, lehet rájuk táncolni.. 
A rockon belül is jobban magyar rockot szoktam hallgatni, és amikor kimondom azt hogy "magyar rock" már látom a szemeikben azt a mondatot, hogy "Mi az hogy magyar zene, méghozzá rock?!". És egyszerűen nem értem hogy miért kell így felfogni valamit és szinte világháborút kezdeményezni, azért mert neki más a véleménye.. De bezzeg ha valaki vele nem ért egyet akkor már főzögeti magában a kis visszavágó tervét.. :D
Mindenesetre én szeretek a zene világába merülni a mindennapokban, de kifejezetten jól esik zenét hallgatni mikor rossz napjaim vannak.. :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Aigisz · 1 hónapja
Még nem találkoztam olyan emberrel, akinek ugyanolyan a zenei ízlése, mint nekem. Éljen a Tankcsapda, a Hooligans, a Vad Fruttik és a Supernem! Na meg persze az Edda :)
moonwolf0210
Egy átlagos lány, aki úgy döntött blogolni kezd. Több érdekes, és kreatív dologgal szeretnék nektek előállni, remélem sikerrel.